2015 Ford Explorer får kosmetiske oppdateringer

  • Yurich Figurich
  • 0
  • 2093
  • 8

Ford oppdaterer Explorer med kosmetiske forbedringer for 2015 i et forsøk på å trekke oppmerksomhet til den aldrende tre-rads crossoveren..

Selskapet kunngjorde i dag at det planlegger å tilby en ny utseende-pakke på XLT-modeller fra og med denne måneden som gir et "sportsligere utseende." Pakken legger til 20-tommers allierte hjul med svartmalte aksenter, svart kroppsbekledning og takskinner og spesialmalte speilhetter. Risten får samme fargebehandling.

Ford legger også til semsket skinn i skinnsetene og kontrastsømmer, i tillegg til spesielle gulvmatter og et automatisk dimmende bakspeil. Pakken legger også til en åtte-tommers berøringsskjerm med MyFord Touch og to 4,2-tommers LCD-skjermer i instrumentklyngen.

Bortsett fra det oppdaterer selskapet også Explorer for 2015 ved å legge til nye 18-tommers aluminiumsfelger til standardutstyrslisten for basismodeller, en trailer III-klasse som standard for Explorer Sport og nye malingsfarger.

Diskuter denne historien på vårt Ford-forum




Ingen har kommentert denne artikkelen ennå.

Vi vil fortelle deg alt om nye og brukte biler, samt deler og tilbehør til dem
Anmeldelser av nye og brukte biler, priser, spesifikasjoner, videoer. Vi hjelper deg med å finne bilforsikring, nye billån og få tilbud på forhandlere