2015 Dodge Challenger Hellcat Pricing Leaked

  • John Lang
  • 0
  • 1079
  • 66

Den kommende SRT Challenger drevet av Chrysler nye 6.2-liters superladede Hellcat V8 vil ikke være den dyreste muskelbilen på markedet til tross for at den er den kraftigste.

I følge en lekkert presentasjon glide lekket av AutoSpies, bilen vil starte på 59 900 dollar, noe som gjør den dyrere enn den nå uten produksjon Shelby GT500 og Camaro ZL1, men rimeligere enn den banefokuserte Camaro Z / 28.

SE OGSÅ: 2015 Dodge Challenger Hellcat kjører 10,8 sekund 1/4 mil

Dods nye dekkmelter vil også kjøre en NARA-sertifisert 11,2 sekunders mil, selv om det ikke er klart om selskapet i det hele tatt har endret bilen for å få den til å håndtere godt. Av muskelbilene Detroit 3 selger, har Challenger historisk sett vært minst mulig i sving, men det betyr ikke at det samme vil være tilfelle for den nyeste SRT-modellen. Basaro V8-drevne Camaro og Mustang er heller ikke hjørneskjærere, men deres dyrere varianter er.

Så igjen, alt av Dodge-markedsføringsmateriell hittil er fokusert på to ting: utbrenthet og det å kunne gjøre det raskt nedover en stripe. Materialet som vises på lysbildet virker også som om det diskrediterer den forrige påstanden om at bilen vil kjøre en 10-sekunders kilometer kilometer gjennom en video Dodge utgitt som viser Gas Monkey Garage som kjører bilen nedover en stripe.




Ingen har kommentert denne artikkelen ennå.

Vi vil fortelle deg alt om nye og brukte biler, samt deler og tilbehør til dem
Anmeldelser av nye og brukte biler, priser, spesifikasjoner, videoer. Vi hjelper deg med å finne bilforsikring, nye billån og få tilbud på forhandlere