2014 Lexus IS F-Sport får TRD-behandlingen

  • Gerald Norton
  • 0
  • 3834
  • 893

F Sport-varianten for Lexus IS er den japanske bilprodusentens måte å gjøre luksus sedan enda sportsligere. Så hva skjer når Toyota Racing Development (TRD) får hendene på den allerede forsterkede bilen?

TRD Lexus IS F Sport er trolig hva F Sport-modellen skal være fra fabrikken. AccD med de allerede mer aggressive kroppslinjene, passer TRD til IS F Sport med subtile støtfanger aksenter, nye sideskjørt og en bakdiffusor for å huse en dobbel eksos i støtfangeren. 19-tommers hjul med 15 eiker kan ikke være for alle, men noen vil hevde at de er mer attraktive enn F Sport-tilbudene fra fabrikken.

SE OGSÅ: Lexus IS 250 Review 2014

Motorens ytelse er uendret, men fjæringen kan forbedres med et sett sportsfjærer og dempere som ikke bare senker sedanen, men forbedrer håndteringen takket være stivere fjærhastighet. TRD-delene er for øyeblikket bare tilgjengelige i Japan, og de er ikke billige med hele listen over TRDs tilbud til IS F-Sport som koster over $ 12 000, selv om alt er tilgjengelig à la carte.




Ingen har kommentert denne artikkelen ennå.

Vi vil fortelle deg alt om nye og brukte biler, samt deler og tilbehør til dem
Anmeldelser av nye og brukte biler, priser, spesifikasjoner, videoer. Vi hjelper deg med å finne bilforsikring, nye billån og få tilbud på forhandlere