2014 Fiesta for å få 3-sylindret motor som Ford Mulls Diesels for Focus

  • John Richard
  • 0
  • 2280
  • 494

På grunn av en oppfriskning i 2014 er Fords sub-kompakte Fiesta satt til å få en ny ultraeffektiv bensinmotor som vil levere drivstofføkonomi bedre enn mange hybrider.

Den nye motoren er en 1,0-liters 3-sylindret EcoBoost kraftplan, og bruker både turboladning og direkteinjeksjon for å lage 123 hk og så mye som 49 mpg. Autoguide hadde nylig en sjanse til å prøvekjøre motoren, men i den større og tyngre Focus-plattformen og vi kom bort imponert. Vi kalte det “responsivt, peppy til og med,” selv om kritikk inkluderer at det føles og høres ut som en diesel. Likevel, hvis den kan levere den drivstofføkonomien og ytelsen i Focus, bør det være enda bedre i den lille Fiestaen.

Ved å bruke EcoBoost-teknologi for å gi maksimal drivstofføkonomi forbereder Ford seg også på å bruke den til å levere en ytelse Fiesta, og bekreftet nylig overfor AutoGuide at en Fiesta ST-varmluke er på vei.

Og mens Ford søker etter måter å forbedre drivstofføkonomien til produktlinjen sin på, er 1.0L EcoBoost-motoren for tiden under vurdering for modellen mens rykter også har dukket opp om at ingeniører og ledere studerer muligheten for en dieselmotor for det amerikanske markedet.




Ingen har kommentert denne artikkelen ennå.

Vi vil fortelle deg alt om nye og brukte biler, samt deler og tilbehør til dem
Anmeldelser av nye og brukte biler, priser, spesifikasjoner, videoer. Vi hjelper deg med å finne bilforsikring, nye billån og få tilbud på forhandlere