2014 Dodge Charger Pursuit AWD er USAs raskeste politibil

  • Gerald Norton
  • 0
  • 1810
  • 192

Den nye Dodge Charger Pursuit AWD har lagt ut den raskeste rundetiden på Michigan State Police's 2014 Vehicle Evaluation Test, noe som gjør den til den raskeste politibilen i Amerika.

Dodge Charger Pursuit AWD fra 2014 ble designet og konstruert for å være USAs høykvalitets politiets kjøretøy hele sesongen, og oppnådde en omgangstid på 1: 33.85 ved den årlige Police Vehicle Evaluation på Grattan Raceway i Belding, Michigan. Charger Pursuit drives av en 5,7-liters HEMI V8-motor med 370 hk og 390 lb-ft dreiemoment og kan akselerere til 60 mph på under seks sekunder.

SE OGSÅ: Dodge Charger Review 2013

Det handler ikke om brute force under panseret, selv om Dodge Charger Pursuit. Den har også stoppekraft i klassen som går fra 60 til 0 km / t på under 127 fot - ganske bra for en sedan i full størrelse. Andre endringer i 2014-modellåret inkluderer en revidert bakfanger for ytterligere å forbedre "forfølgelses" -funksjonen til laderen når du krysser motorveien medianer og en oppgradert drivstoffpumpe for økt holdbarhet.

2014 Dodge Charger Pursuit AWD vil bli gjort tilgjengelig for rettshåndhevelse kunder våren 2014.

"Med den rekordførende bakhjulsdriften Dodge Charger Pursuit og nå den raskest registrerte firehjulstrekkmodellen noensinne, tilbyr Chrysler Group de som beskytter og serverer oss med de beste bedriftsvurderte sedansene i bransjen," sa Peter Grady , Visepresident for nettverksutvikling og flåte, Chrysler Group LLC. "Og med de eneste testbilene som oppnår rundetid mindre enn 1:34, fremhever Dodge Charger Pursuit segmentets beste kombinasjon av teknologi i verdensklasse, akselerasjon, bremsing, håndtering og dynamikk."




Ingen har kommentert denne artikkelen ennå.

Vi vil fortelle deg alt om nye og brukte biler, samt deler og tilbehør til dem
Anmeldelser av nye og brukte biler, priser, spesifikasjoner, videoer. Vi hjelper deg med å finne bilforsikring, nye billån og få tilbud på forhandlere