2013 Dodge Charger AWD Sport kunngjort

  • Gerald Norton
  • 0
  • 3301
  • 111

Dodge kunngjorde nettopp sine 2013-lader AWD Sport-modeller - en mekanisk mild oppdatering som gir verdi ved å samle tidligere separate alternativer.

Dodge forbedret virkelig ikke bilen særlig mye for 2013, men 3,6-liters Pentastar V6 får et mildt kraftøkning til 300 hk takket være kaldt luftinntak og nytt eksosanlegg. Til tross for kraftøkningen, får bilen fortsatt den samme estimerte kjørelengden: 18 mpg i byen og 27 på motorveien.

Dodge sier at sportspakken faktisk er en besparelse på 40 prosent i forhold til å kjøpe de individuelle alternativene den er satt sammen av. Med modeller av SXT og SXT-pluss firehjulstrekk koster pakken 1 395 dollar, eller 1195 dollar med R / T og R / T pluss firehjulsdrevet bil.

Oftere enn ikke kan det diskuteres om disse pakkene er verdt kostnaden, men i dette tilfellet kan det faktisk være verdt det. Du får de vanlige visuelle oppgraderingsdelene som en glanset svart grillekant, spesielle 19-tommers hjul pakket inn i helårs ytelsesdekk og en bakspoiler.

SE OGSÅ: Dodge Charger Review 2013

Selvfølgelig kan du spare penger ved å kjøpe sammen alle disse varene, men det vil fremdeles være sløsing med penger hvis ting stoppet der. Heldigvis har de ikke det. Å kjøpe pakken betyr også at du har en omkalibrert girkasse med rattmonterte skovlskift.

Du får også en oppgradert stereo med åtte høyttalere og to subwoofere.

Diskuter denne historien på ChargerForums.com.




Ingen har kommentert denne artikkelen ennå.

Vi vil fortelle deg alt om nye og brukte biler, samt deler og tilbehør til dem
Anmeldelser av nye og brukte biler, priser, spesifikasjoner, videoer. Vi hjelper deg med å finne bilforsikring, nye billån og få tilbud på forhandlere