2013 Dodge Challenger får to Heritage Color Options

  • Andrew Mark
  • 0
  • 4747
  • 52

Ved å utnytte det som antagelig er et svinnende markedssegment, vil Dodge tilby Challenger 2013 med to arvfarger: Plum Crazy (lilla) og HEMI orange.

Challenger er sannsynligvis den sanneste muskelbilen i klassisk forstand, og SRT-administrerende direktør Ralph Gilles erkjente at kjøperbasen for Challenger generelt er eldre enn Mustang og Camaro under en samtale på sidelinjen til Chicago Auto Show.

En av merkets nye “core” ytelsesmodeller hadde på seg Plum Crazy-malingen og Gilles sa, valget om å tilby begge fargene kom direkte fra entusiastens etterspørsel.

Plum Crazy er tilgjengelig for bestilling umiddelbart og HEMI orange vil være tilgjengelig i mai, bare for HEMI-drevne modeller. Regner imidlertid med å betale en premie for malingsfargen. Basismodellen starter mornalt på 29.995 dollar før levering, men den vil koste $ 33.995 kledd i Plum Crazy.

Diskuter denne historien på ChallengerTalk.com




Ingen har kommentert denne artikkelen ennå.

Vi vil fortelle deg alt om nye og brukte biler, samt deler og tilbehør til dem
Anmeldelser av nye og brukte biler, priser, spesifikasjoner, videoer. Vi hjelper deg med å finne bilforsikring, nye billån og få tilbud på forhandlere