2013 Chevy Malibu avslørt med 4-sylinderkraft og 35-MPG

  • Joshua Weaver
  • 0
  • 2087
  • 582

Etter mye oppbygging har Chevy endelig avslørt det nye 2012 Malibu foran debutene denne uken på Shanghai og New York Auto Shows. Nesten tre tommer bredere og med et stort nytt rist kutter Malibu et imponerende blikk mer langs det vi bruker til å se fra sedan i full størrelse. Boxy-faklet bakskjerm viser en designpåvirkning fra Camaro, og det samme gjør firkantede baklys.

Camaro-temaet fortsetter også inne med målere inspirert av den ikoniske sportsbilen. Men dette er ingen retro-maskin med en høyteknologisk fargeskjerm innebygd i bindestrek som brukes til det nye Chevy MyLink telematikksystemet som brukes til å betjene mange av bilens høyteknologiske funksjoner.

Bilens ekstra bredde resulterer i forbedret rom inne i bilen sier Chevy, pluss at det er mer bakbenplass også. Den ekstra bredden betyr også forbedret håndtering. Med en MacPherson fjærbein foran og multilink bak GM påstander, "Det er konstruert for å være best i klassen og på nivå med dyrere sportssedans."

Kjøring av bilen er en ny 2,5-liters direkteinnsprøytning 4-sylinder som gjør 190-hk og 180 lb-ft dreiemoment, paret til en sekstrinns automatgir. Under bilens avsløring ble det kunngjort at en versjon av Malibu vil få mer enn 35 MPG.

GM har indikert at Malibu bare vil være tilgjengelig som en 4-sylindret modus, men ser etter en kraftigere turboladet 4-sylinder i løpet av det neste året.

Og fordi Malibu er en familiebil, vil den komme med rikelig med sikkerhetsutstyr inkludert 10 kollisjonsputer og OnStar, pluss et valgfritt bakkamera og advarselssystem for avgangsfelt med varsel om fremoverkollisjon.

Se etter levende bilder onsdag 20. mars fra bilens debut på New York Auto Show og se AutoGuides komplette forhåndsvisning og dekning av showet her.




Ingen har kommentert denne artikkelen ennå.

Vi vil fortelle deg alt om nye og brukte biler, samt deler og tilbehør til dem
Anmeldelser av nye og brukte biler, priser, spesifikasjoner, videoer. Vi hjelper deg med å finne bilforsikring, nye billån og få tilbud på forhandlere