Jeep Grand Cherokee SRT8 2012 avslørt [New York Auto Show Preview]

  • John Lang
  • 0
  • 4001
  • 373

Jeeps forrige generasjon Grand Cherokee skapte en ytelsesversjon på veien fra Chrysler Groups SRT-divisjon, og helt siden den nye GC-debuten har det samme blitt forventet av den siste og største Jeep - spesielt siden avsløringen av Charger SRT8 og den er ny 6,4- liter V8-motor.

Jeep har levert en etterfølger, og har nettopp offisielt kunngjort en ny Grand Cherokee SRT8 for modellåret 2012, idrettslig den massive V8-kraftverket og 465-hk. Sammen med merkets AWD-oppsett (som inkluderer et trekkontrollsystem for Auto, Sport, Track, Tow og Snow), sprinter det til 60 mph på bare 4,8 sekunder. Det er paddle shifters som hjelper deg med å holde kontroll over all den kraften, pluss et høyteknologisk stabilitetskontrollsystem kan fordele 100 prosent av motorens dreiemoment til bare ett hjul.

Når du sykler på 20-tommers hjul, er det nødvendige bad-boy karosseri, mens håndteringen forbedres ytterligere med en adaptiv fjæring. Og for å bremse ansiktet er et sett med massive Brembo-bremser.

Innvendig inkluderer oppgraderinger noen mer luksuriøse innslag med lær og semsket skinn, i tillegg til fitt karbonfibertrimstykker, samt et stort berøringsskjermbilde. Det er til og med et 19-høyttalers 825 watt lydsystem - tilsynelatende lyden tilsvarer 6,4-liters V8-strømmen.

Pluss at SRT8 har en slepevurdering på 5 000 kg slik at du kan flau mye sportssedans mens du tauer båten.




Ingen har kommentert denne artikkelen ennå.

Vi vil fortelle deg alt om nye og brukte biler, samt deler og tilbehør til dem
Anmeldelser av nye og brukte biler, priser, spesifikasjoner, videoer. Vi hjelper deg med å finne bilforsikring, nye billån og få tilbud på forhandlere