2012 Fiat 500 Cabrio debuterer foran New York Auto Show Reveal

  • Ross Wilcox
  • 0
  • 970
  • 56

Fiat har nettopp gitt ut bilder av deres 500 Cabrio, den åpne versjonen av deres mye anerkjente 500 hatchback, en uke foran sin offisielle debut på New York Auto Show.

I stedet for en tradisjonell konvertibel kroppsstil som MINI Cooper, bruker 500 et uttrekkbart lerretstak som fortsatt beholder den generelle formen på 500, ligner den originale Fiat 500s egen soft-top-variant. Selv om Fiat ikke har gitt noen forklaring på de mekaniske fordelene ved en slik design, er det ikke vanskelig å tro at dette oppsettet har strukturelle fordeler som bare kan komme av å forlate takskinnene og sidepilene. Toppens utforming gjør det også mulig å senke den i hastigheter på opptil 60 mph, mens tradisjonelle kabrioleter ofte krever mye lavere hastigheter.

500 Cabrio vil være tilgjengelig i trinnivåer for Pop, Sport og Lounge med cruisekontroll, strømvinduer og låser og klimaanlegg standard over hele serien. Sportsmodeller kommer med mer aggressive støtfangere foran og bak og en rekalibrert fjæring. Lounge-modeller får krom aksenter, skinnseter, 15-tommers hjul og en ny 6-trinns automatgir med Sport-modus.

Følg med på AutoGuides livedekning av New York Auto Show i 2011 for mer dekning.

GALLERI: Fiat 500 Cabrio

Få mer Fiat 500 nyheter og info på Fiat500Owners.com og les AutoGuides 2012 Fiat 500 anmeldelse her




Ingen har kommentert denne artikkelen ennå.

Vi vil fortelle deg alt om nye og brukte biler, samt deler og tilbehør til dem
Anmeldelser av nye og brukte biler, priser, spesifikasjoner, videoer. Vi hjelper deg med å finne bilforsikring, nye billån og få tilbud på forhandlere