US Treasury for å selge gjenværende andeler i General Motors

  • Joseph Cain
  • 0
  • 2042
  • 508

I desember i fjor kunngjorde U.S. Department of Treasury at de vil selge av de gjenværende aksjene i General Motors i løpet av de neste 12 til 15 månedene..

Treasury Department kunngjorde i dag at det ville starte en ny omgang med salg av GM-aksjer, hvorav den fremdeles har 241,7 millioner aksjer på, eller nesten 18 prosent. General Motors ser frem til å avslutte kapittelet om redningen; den amerikanske bilprodusenten mener det har hatt en negativ innvirkning på salget på grunn av kunder som var uenige i redningen.

Etter GMs børsnotering i november i fjor falt statskassens andel av bilprodusentens vanlige lager til 32 prosent av verdien. Forrige uke kom GM innen 56 øre fra børsnoteringsprisen på $ 33.

I slutten av mars 2013 hadde den amerikanske regjeringen mottatt 30,4 milliarder dollar av de 49,5 milliarder dollar som ble brukt til å redde GM.




Ingen har kommentert denne artikkelen ennå.

Vi vil fortelle deg alt om nye og brukte biler, samt deler og tilbehør til dem
Anmeldelser av nye og brukte biler, priser, spesifikasjoner, videoer. Vi hjelper deg med å finne bilforsikring, nye billån og få tilbud på forhandlere