USA selger alle GM-aksjer innen utgangen av 2013

  • Andrew Mark
  • 0
  • 1973
  • 317

U.S. Treasury Department planlegger å selge de gjenværende aksjene i General Motors innen utgangen av året.

Det betyr at det vil være omtrent $ 10 milliarder tap på skattebetalerne på 49,5 milliarder dollar, men i det minste er GM i live og godt, og sparer jobber og lager kjøretøy som selger med fortjeneste. Selvfølgelig, med statskassen som planlegger å selge av de gjenværende aksjene i år, vil den frigjøre GM fra stigmaet for å bli kausjonert og vil kunne fokusere på å beholde og tiltrekke talentfulle arbeidere, mens de investerer i produksjonen for å lage bedre kjøretøy for allmennheten.

SE OGSÅ: GM Bailout Cost U.S. Government 9,7 milliarder dollar

Det er naturlig nok ingen reell måte å kvantifisere om redningen var verdt det, med tanke på nedfallet som kunne ha skjedd hvis GM hadde mislyktes. Foreløpig holder regjeringen på 31,1 millioner aksjer som den har til hensikt å selge gradvis på det åpne markedet. Regjeringen bekreftet at den hadde hentet inn 38,4 milliarder dollar fra redningen av GM fra i morges.

"Mens den amerikanske statskassens eierandel avsluttes, fortsetter vårt arbeid for å transformere GM," sa GM i en uttalelse. "Vi gjør store fremskritt i arbeidet med å utnytte denne andre sjansen ved å bygge fremragende biler og lastebiler, skape arbeidsplasser og reinvestere i landet vårt."

Diskuter denne historien på vårt GM-forum.




Ingen har kommentert denne artikkelen ennå.

Vi vil fortelle deg alt om nye og brukte biler, samt deler og tilbehør til dem
Anmeldelser av nye og brukte biler, priser, spesifikasjoner, videoer. Vi hjelper deg med å finne bilforsikring, nye billån og få tilbud på forhandlere