Texas Tesla Store foretrukket av innbyggere meningsmålinger

  • Yurich Figurich
  • 0
  • 4459
  • 1223

Beboere i Austin, Texas er overveldende for at produsenten av elektriske kjøretøyer Tesla får lov til å selge sin Model S sedan i følge en nettmåling av Austin Business Journal.

"Vi håper at lovgivere vil vurdere den overveldende støtten som er vist i denne meningsmåling ..." Teslas administrerende direktør Elon Musk sa om lovforslaget, som vil tillate EV-beslutningstakere å selge rett fra fabrikk til forbruker.

I avstemningen, som ikke er en vitenskapelig prøvetaking og fremdeles er åpen, er 86 prosent for at Tesla får forbigå forhandlerregler i Texas, mens 12 prosent er imot mens to prosent er usikre. I skrivende stund hadde 1.718 stemmer blitt avgitt.

SE OGSÅ: Tesla-administrerende direktør besøker Texas, Talks About Electric Truck

Teslas forretningsmodell direkte til kunde reiser problemer der lover hindrer produsenter i å selge direkte til kunder. Det er et problem Tesla beseiret med suksess i andre deler av landet, inkludert en forstad i Boston, der merkevaren fant lignende motstand fra den lokale forhandlerforeningen. Musk reiste til Austin for to uker siden og lobbet for å omgå forhandlerreglene i Texas.

SE OGSÅ: Tesla vinner lisens for å selge biler i forstaden i Boston

"For Auto Dealer Association å hevde at begrensning av konkurranse er til beste for offentligheten er galt og trosser åpenbar sunn fornuft," sa Musk. Jobbskaping, og hentydningen av en elektrisk pickup var blant elementene han diskuterte den gangen.

Å åpne en butikk i Austin kan være en stor bedrift for Tesla. Musk sa at han trodde Texas kunne vise seg å være merkets nest største marked bak California.




Ingen har kommentert denne artikkelen ennå.

Vi vil fortelle deg alt om nye og brukte biler, samt deler og tilbehør til dem
Anmeldelser av nye og brukte biler, priser, spesifikasjoner, videoer. Vi hjelper deg med å finne bilforsikring, nye billån og få tilbud på forhandlere