Tesla snakker med Google om autopilotsystemer

  • Yurii Vivich
  • 0
  • 2026
  • 519

Det er ingen hemmelighet at Google har jobbet med autonome kjøretøy i ganske lang tid, og nå vurderer Teslas administrerende direktør Elon Musk å legge den teknologien til Teslas kjøretøy.

Musk snakker for tiden med Google om selvkjørende teknologi, selv om han foretrekker å kalle det autopilot fremfor selvkjøring. For ham høres uttrykket "selvkjøring ut som det vil gjøre noe du ikke vil at det skal gjøre." På den annen side, "autopilot er en god ting å ha i fly, og vi bør ha den i biler."

SE OGSÅ: Selvkjørende biler en realitet innen 2025 Sier hovedleverandørleverandør Continental

Uansett hva Musk foretrekker å kalle det, vil selvkjørende biler bli en realitet og vil bli tilbudt av flere bilprodusenter i fremtiden. Med Tesla-kjøretøyer som allerede pakker mye moderne teknologi, ville det være en perfekt passform for elbilen. Men for Musk tror han Tesla mer sannsynlig vil utvikle sitt eget autopilotsystem som vil være kamerabasert. Han sa at det fortsatt er mulig å samarbeide med Google om prosjektet.




Ingen har kommentert denne artikkelen ennå.

Vi vil fortelle deg alt om nye og brukte biler, samt deler og tilbehør til dem
Anmeldelser av nye og brukte biler, priser, spesifikasjoner, videoer. Vi hjelper deg med å finne bilforsikring, nye billån og få tilbud på forhandlere