SRT Viper gjengir Ferrari Boss Speechless

  • Ross Wilcox
  • 0
  • 1102
  • 209

Når det gjelder verden rundt for sine eksotiske superbiler, regner Ferrari seg blant bileliten - og med god grunn. Derfor kom det som et slikt kompliment da Ferrari-sjefen, antagelig Luca Cordero di Montezemolo, sto målløs foran SRT Viper.

Fiat-Chrysler administrerende direktør Sergio Marchionne beskrev Montezemolo reaksjon som nøyaktig den under et radiointervju på en Detroit-stasjon, selv om han aldri henviste til Ferrari-styrelederen med navn, bare med tittel.

“Bilen er en ypperlig maskin,” sa Marchionne til WJR-AM-radioen. "Jeg hadde styreleder for Ferrari her nede på styremøtet forrige uke, og han hadde en sjanse til å se på bilen, og han var målløs. For Ferrari å innrømme at bilen er et unikt kjøretøy, er en hel kompliment til arbeidet som foregår her. Så jeg er strålende fornøyd. Jeg mener, så langt, banke på tre, vi har det bra. ”

Med en unektelig entusiastisk mottakelse i New York Auto Show forrige måned, er det ingen tvil om at SRT Viper blir en medie-elskling. Dens italiensk-påvirkede design og aggressive 8,4-liters V10 med 640 hk og 600 lb-ft dreiemoment vil være mer enn nok til å sette en knirke i nakken hvis du ikke er forsiktig av linjen. Det er ikke noe nytt for den kraftige veislangen, men den krumme utformingen som mange har sett Ferrari påvirket.




Ingen har kommentert denne artikkelen ennå.

Vi vil fortelle deg alt om nye og brukte biler, samt deler og tilbehør til dem
Anmeldelser av nye og brukte biler, priser, spesifikasjoner, videoer. Vi hjelper deg med å finne bilforsikring, nye billån og få tilbud på forhandlere