Shelby Performance avslører fire nye Mustang-moduser

  • Yurich Figurich
  • 0
  • 2360
  • 136

Hvis du ønsker å kle ut Mustang din, har Shelby Performance noen nye deler til deg.

Shelby Performance Parts, en avdeling av Shelby American, har avslørt fire nye tilbehør som Mustang-eiere kan legge til bilene sine for å forbedre stilen. Den første er Shelby 1000-hetten, designet for Shelby GT500 for 2013-2014, den er ment å gi bilen et "sovende utseende" og gir et høyere hus som passer til enhver 4.0L Shelby / Ford Racing / Whipple eller Kenne Bell supercharger.

Neste opp er et hyrdocarbon-motordeksel som passer til enhver 5.0-liters Mustang fra 2011 eller senere. Deksler kan fås i 13 forskjellige aksentfarger, som samsvarer med den utvendige malingen som tilbys på Mustang.

Shelby er også ute etter å selge bannere for å hjelpe til med å gran opp enhver garasje eller verksted. De inkluderer originale kunstverk som hang ved Shelby Production Department, og inkluderer tidlige design av Shelby GT 2007-08, 2008-09 Shelby GT500KR, Shelby GT500 40th Jubileum, og Shelby Super Snake.

Til slutt har Shelby introdusert en ny batterilader og vedlikeholder. Det vil ikke bare lade et batteri, men det vil indikere om et batteri kan motta og opprettholde mer lading, og til og med inkluderer en vintermodus som optimaliserer det for vinterlading.




Ingen har kommentert denne artikkelen ennå.

Vi vil fortelle deg alt om nye og brukte biler, samt deler og tilbehør til dem
Anmeldelser av nye og brukte biler, priser, spesifikasjoner, videoer. Vi hjelper deg med å finne bilforsikring, nye billån og få tilbud på forhandlere