Shaq to Star i New Buick LaCrosse Ad

  • Andrew Mark
  • 0
  • 2588
  • 756

I fjor slo Buick seg sammen med det proffbasket-ikonet Shaquille O'Neal om en ny reklamefilm for LaCrosse; et år senere vil basketballlegenden spille igjen på et nytt sted for sedan-plussstørrelsen.

Reklamefilmen, med tittelen “More Than I Expected”, er den andre annonsen for LaCrosse og skal fly over hele landet denne helgen. På stedet vil O'Neal oppdage at LaCrosse tilbyr mer enn en typisk luksus sedan, som leveres som standard med eAssist, et system som bruker en kompakt litium-ion-batteripakke og en liten elektrisk motor for å hjelpe kraftverket med 2,4 liter en EPA-estimert 36 mpg på motorveien.

SE OGSÅ: Buick LaCrosse Commercial Stars Shaq - Video

"Drivstoffeffektiviteten, den slanke den, slik den føles, jeg synes bare det er en vakker bil." O'Neal sa om LaCrosse i en bak kulissene video. “Jeg liker ikke reklamefilmer der de tvinger ting mot deg. Vi vil bare fortelle dem hvordan bilen ser ut, og vi vil gi dem beskjed om at vi prøver å spare dem litt av de gasspengene. ”

Diskuter denne historien på GMInsideNews.com




Ingen har kommentert denne artikkelen ennå.

Vi vil fortelle deg alt om nye og brukte biler, samt deler og tilbehør til dem
Anmeldelser av nye og brukte biler, priser, spesifikasjoner, videoer. Vi hjelper deg med å finne bilforsikring, nye billån og få tilbud på forhandlere