Ralph Gilles utnevnt til president og administrerende direktør i SRT Brand

  • Joseph Cain
  • 0
  • 2084
  • 484

Chrysler har kunngjort at Ralph Gilles nå vil fungere som president og administrerende direktør for SRT-divisjonen, også referert til som merkevaren Chysler Street og Racing Technology. SRT er ansvarlig for å bygge Chryslers høyytelsesbiler.

SRT har alltid vært en del av Chrysler-merket, men den amerikanske bilprodusenten vil for første gang behandle ytelsesdivisjonen som et tydelig merke. Dette vil tillate SRT-divisjonen å sette selskapets prosjekter (som har vist seg som Jeep, Chrysler og Dodge modeller) under en felles paraply.

Andre personellendringer inkluderer også Fred Diaz som utnevnt til konsernsjef og administrerende direktør i Chrysler de Mexico. Reid Bigland er også utnevnt til president og administrerende direktør for bilmerket Dodge og sjef for USAs salg. Bigland vil fortsatt være president og administrerende direktør i Chrysler Canada.

David Buckinham vil nå fungere som Chief Operating Officer for Chrysler Canada, og Joe ChamaSrour vil nå passe innenfor International Operations for automaker.




Ingen har kommentert denne artikkelen ennå.

Vi vil fortelle deg alt om nye og brukte biler, samt deler og tilbehør til dem
Anmeldelser av nye og brukte biler, priser, spesifikasjoner, videoer. Vi hjelper deg med å finne bilforsikring, nye billån og få tilbud på forhandlere