Pontiac skal tilby Vibe (og ingenting annet) i 2010

  • Andrew Mark
  • 0
  • 5258
  • 94

2010-modelloppstillingen for det snart avsluttede merket Pontiac vil bestå av bare én modell - Vibe.

Nylig gjentok GM interim-administrerende direktør Fritz Henderson selskapets holdning om at G8 ikke ville fortsette som verken Buick, Chevy eller Cadillac. G3 og G5 vil også stoppe produksjonen i år, mens G6 bare blir gjort tilgjengelig for myndigheter, bedrifter og leiebilflåter.

Det har ikke vært noe ord i det siste om Solstice-modellen. GM hadde gjort det kjent at de ville vurdere tilbud om Solstice (samt Saturn Sky og Opel GT) som en egen enhet, men med salg av Saturn til Penske virker det nå som usannsynlig.

I et forsøk på å krydre salget av den siste løpet av Vibe, vil Pontiac tilby bilen med luftkondisjoneringsstandard, og gjøre den tilgjengelig i en ny farge - Ignition Orange.

GMs offisielle linje er at den ønsker å samarbeide med Toyota på et nytt kjøretøy som skal bygges på det felles GM-Toyota NUMI-anlegget i California der søsterbiler Vibe og Martix produseres, men våre kilder har indikert at GM vil ut.

Mens Vibe er en flott bil, håper vi at den triste ironien i et kjøretøy bygget for utilitaristiske formål som det siste som tilbys av selskapets ytelsesmerke ikke går tapt på folkene på GM.




Ingen har kommentert denne artikkelen ennå.

Vi vil fortelle deg alt om nye og brukte biler, samt deler og tilbehør til dem
Anmeldelser av nye og brukte biler, priser, spesifikasjoner, videoer. Vi hjelper deg med å finne bilforsikring, nye billån og få tilbud på forhandlere