Hennessey Venom GT til salgs; Prisantydning $ 1,3-million

  • Joseph Cain
  • 0
  • 4731
  • 1433

Hennessey Venom GT er lett en av de galeste gatelovlige bilene som noen gang er produsert. Den er basert på understøttelsen til den lette Lotus Exige, men biffet seg opp på alle tenkelige måter.

I stedet for Exiges superladede firesylindrede motor, har Venom GT en dobbelt-turboladet LS9, som fortrenger 6,2 liter og produserer et knapt troverdig 1200 hk og 1155 pund fotmoment. All den kraften sendes til bakhjulene gjennom en Ricardo 6-trinns girkasse.

Ytelse er, som du kan forestille deg, ganske ekstraordinær. Denne 2.400 lb.-maskinen kan raketter fra 0-60 mph på 2,5 sekunder og over på en foreslått toppfart på 267 mph. Mer imponerende kan det sprint fra 0-200 mph 15,9 sekunder (en Bugatti Veyron dekker sprinten på 24,2 sekunder).

Venom GT er virkelig en fantastisk ytelsesbil, og den aller første som noen gang er laget, kan bli din. Hennessey Performance har lagt bilen ut for salg, og ber 1,3 millioner dollar for den. Så hvis du har midler, og har en nabo som alltid slår deg i trafikklysene med Veyron, så er dette bilen for deg.




Ingen har kommentert denne artikkelen ennå.

Vi vil fortelle deg alt om nye og brukte biler, samt deler og tilbehør til dem
Anmeldelser av nye og brukte biler, priser, spesifikasjoner, videoer. Vi hjelper deg med å finne bilforsikring, nye billån og få tilbud på forhandlere