GM til Sport Android-drevne infotainment-systemer i 2016

  • Yurich Figurich
  • 0
  • 3127
  • 801

Mens andre bilprodusenter er nølende med å komme seg i seng med Google, presser GM på og ser etter å levere et Android-basert infotainment-system i sine nye biler så snart 2016.

I følge en rapport fra Automotive News er Android-baserte infotainmentsystemer på vei til GM-biler via leverandøren Harman International, et selskap som sikret en kontrakt på 900 millioner dollar tilbake i 2012 for å levere bilprodusentene neste generasjons bil-system.

Leverandøren lot noen få detaljer om det kommende systemet gli under en konferansesamtale, og sier at en app-butikk er på vei, selv om apper vil bli utviklet av GM, Harman og andre tredjepartsutviklere, i stedet for bare Google og Android. Harman sier at det har jobbet tett med Google for å levere en "bilindustri" -opplevelse.

Harman sier at GM vil være det første bilfirmaet som lanserer biler som bruker dette nye operativsystemet, selv om andre bilprodusenter kunne ta i bruk det senere.

Det er viktig å merke seg at denne løsningen vil være annerledes enn det kommende Android Auto infotainment-systemet som kommer ut senere i år og tidlig neste år. Disse systemene krever at en Android-smarttelefon kobles til bilen for å overføre informasjon fra enheten til bilen. Harmans løsning ser ut til å være et frittstående Android-basert system.




Ingen har kommentert denne artikkelen ennå.

Vi vil fortelle deg alt om nye og brukte biler, samt deler og tilbehør til dem
Anmeldelser av nye og brukte biler, priser, spesifikasjoner, videoer. Vi hjelper deg med å finne bilforsikring, nye billån og få tilbud på forhandlere