GM leier pensjonister til å overvåke lastebiler lanserer

  • John Richard
  • 0
  • 1049
  • 125

General Motors ansetter omtrent 100 pensjonerte ingeniører for å se på leverandørbasen når den amerikanske bilprodusenten lanserer sine nye pickup-lastebiler i full størrelse.

GM lanserer to om de viktigste pick-up-lastebilene sine på markedet de kommende månedene: Chevrolet Silverado og GMC Sierra i 2014. For å sikre at de nye pickuperne i full størrelse ankommer utstillingslokaler uten større hodepine, vil de pensjonerte ingeniørene først og fremst samarbeide med Tier 1-leverandører for å hjelpe deg med å sjekke komponenter som styrehjul og chassis-kontroller.

SE OGSÅ: Ford Rethinks produkt lanseres etter kvalitetsproblemer

Siden leverandører typisk leverer ferdigmonterte enheter rett til fabrikkene, vil det være gjort en feil med en komponent i styresøylen i forkant av monteringsprosessen. Ifølge president i Nord-Amerika, Mark Reuss, ble de pensjonerte ingeniørene brukt til å "bringe all kunnskapen og erfaringen fra deres erfaring over karrieren."




Ingen har kommentert denne artikkelen ennå.

Vi vil fortelle deg alt om nye og brukte biler, samt deler og tilbehør til dem
Anmeldelser av nye og brukte biler, priser, spesifikasjoner, videoer. Vi hjelper deg med å finne bilforsikring, nye billån og få tilbud på forhandlere