General Motors 4G LTE-dataplan-priser kunngjort

  • Joseph Hancock
  • 0
  • 2777
  • 275

GM lanserer sitt 4g LTE trådløst internett i bilen neste måned, og den amerikanske bilprodusenten har kunngjort priser fra 5 dollar i måneden. 

Hver bil utstyrt med oppsettet vil ha en prøveperiode på tre måneder eller tre gigabyte. Etter det vil kundene kunne velge mellom fire månedlige planer eller to engangsplaner for kjøp. Kunder som abonnerer på OnStar vil også få en pause i form av billigere internettplaner.

For det billigste alternativet vil kundene betale $ 5 i måneden for 200 MB. Flytter du opp, vil det være 1 GB, 3 GB og 5 GB i månedsplanene, som priser ut til henholdsvis $ 15, $ 30 og $ 50. For de som ikke abonnerer på OnStar, klatrer disse prisene til $ 10 for 200 MB og $ 20 for 1 GB. Både planene på 3 og 5 GB forblir de samme.

SE OGSÅ: Audi 4G LTE-priser kunngjort

For de som ikke ønsker å betale regningen månedlig, vil GM selge deg en dagspakke som får 250 MB for $ 5, eller en årlig pakke som inkluderer 10 GB for $ 150 ($ 200 for ikke-OnStar-abonnenter). GMs internettjeneste vil bli levert av AT&T, og vil bli gjort tilgjengelig for eksisterende AT&T-brukere for ytterligere 10 dollar i måneden når en bil legges til en mobil aksjeplan.

Teknologien lanseres på Chevy Malibu 2015, men GM sier at mer enn 30 biler fra hele merkevareporteføljen vil legge til internett i bilen før utgangen av året.

Denne tjenesten lar opptil syv enheter koble seg til et kjøretøys trådløse hotspot.

Diskuter denne historien på ut GM Forum




Ingen har kommentert denne artikkelen ennå.

Vi vil fortelle deg alt om nye og brukte biler, samt deler og tilbehør til dem
Anmeldelser av nye og brukte biler, priser, spesifikasjoner, videoer. Vi hjelper deg med å finne bilforsikring, nye billån og få tilbud på forhandlere