Ford øker det globale salget med 50 prosent

  • Gerald Norton
  • 0
  • 1687
  • 162

Ford har kunngjort planer om å øke deres globale salg med 50 prosent, innen 2015 for å oppnå åtte millioner kjøretøy som selges årlig. Ford sa at de vil ha et "fortsatt fokus på globale kjøretøyer, inkludert en mellomstor kjøretøy, en kommersiell varebil i full størrelse og en global kompakt pickup."

Ford ønsker å markedsføre produktene sine globalt og er glade for å bryte seg inn i utenlandske markeder. Ford forventer at omtrent 32 prosent av salget av biler kommer fra Asia Pacific Africa-regionen, noe som vil doble den nåværende andelen av det globale salgsvolumet det amerikanske selskapet oppnår i den regionen.

Ford er et voksende selskap som opererer i et voksende globalt bilmarked, sier Ford President og CEO Alan Mulally. "Gjennom One Ford-planen øker vi produktinvesteringene våre for å imøtekomme denne økende etterspørselen med en full familie av beste produkter."

Ford forventer også at 55 prosent av det totale bilsalget blir drevet av små drivstoffeffektive biler innen 2020.

"Vi vil fortsette å fokusere på å opprettholde sunne, økende driftsmarginer og skape langsiktig verdi," sier Lewis Booth, Ford konserndirektør og økonomisjef. "Å opprettholde tilstrekkelige kontanter for å støtte og vokse virksomheten og redusere gjeldene våre er viktige skritt vi tar for å oppnå og størkne en balansegang i verdensklasse."




Ingen har kommentert denne artikkelen ennå.

Vi vil fortelle deg alt om nye og brukte biler, samt deler og tilbehør til dem
Anmeldelser av nye og brukte biler, priser, spesifikasjoner, videoer. Vi hjelper deg med å finne bilforsikring, nye billån og få tilbud på forhandlere