Ford arrangerer apputviklingskonkurranse neste måned

  • John Lang
  • 0
  • 2803
  • 726

I et forsøk på å forbedre integrasjonen av mobilenheter, er Ford vertskap for den andre årlige AppLink Developer Challenge som peker 10 lag mot hverandre for å utvikle den mest bilvennlige appen.

AppLink fungerer som en utvidelse for Microsoft Sync stemmekontrollsystemet Ford bruker i sine biler. Gjennom AppLink kan brukere utøve stemmekontroll over en kort liste over apper, men årets arrangement håper å utvide den muligheten. Konkurransen vil finne sted under TechCrunch Disrupt Hackathon i San Francisco neste måned.

Ford vil tilby et arbeidsområde for de enkelte utviklingsteamene hvor de vil programmere applikasjoner som skal dømmes mot hverandre. Vinnerlaget får da sjansen til å fortsette og fullføre prosjektet sitt med det endelige målet at appen skal lanseres kommersielt.

Fjorårets vinner, “ROXIMITY,” varsler sjåfører om rabatter og spesialtilbud i butikker i nærheten som nylig ble lansert som en AppLink-kompatibel app. For øyeblikket er det 12 applikasjoner som fungerer med Fords programvare, inkludert iHeartRadio, TuneIn og Ford proprietære apper som Sync Destinations.

Med tanke på hvor dårlig MyFord Touch-systemet fungerer og de forferdelige tilbakemeldingene i media det mottas, virker det å hente inn utenfor programmerere.




Ingen har kommentert denne artikkelen ennå.

Vi vil fortelle deg alt om nye og brukte biler, samt deler og tilbehør til dem
Anmeldelser av nye og brukte biler, priser, spesifikasjoner, videoer. Vi hjelper deg med å finne bilforsikring, nye billån og få tilbud på forhandlere