Ford husker C-Max, Escape 690K Berørt

  • Joshua Weaver
  • 0
  • 1861
  • 327

Ford har gitt ut to separate tilbakekallinger for 692 000 Escape crossovers og C-Max hybrider over bekymringer med kollisjonspute og dørhåndtak. 

Den første påvirker 591.000 kjøretøyer i USA, hvorav 65.000 er C-Max. Problemet er en programvarefeil som kan føre til at kollisjonsputene til sidegardinene fungerer i visse typer rollover-crash. For å løse problemet, vil forhandlerne omprogrammere kontrollmodulen gratis.

Dørhåndtak som kan binde seg er den skyldige i den andre tilbakekallingen, og lar ikke dørene lukkes ordentlig. Dette kan føre til at en dør åpnes mens et kjøretøy er i bevegelse. Forhandlerne vil inspisere disse kjøretøyene og omplassere dørhåndtakene om nødvendig. Dette problemet påvirker bare Escape, hvorav 583 000 er i USA.

Alle kjøretøyene som er berørt, er fra 2014-året, og Ford sier at det ikke har vært skader på kollisjoner som følge av et av problemene.

Diskuter denne historien på vårt Ford Forum 




Ingen har kommentert denne artikkelen ennå.

Vi vil fortelle deg alt om nye og brukte biler, samt deler og tilbehør til dem
Anmeldelser av nye og brukte biler, priser, spesifikasjoner, videoer. Vi hjelper deg med å finne bilforsikring, nye billån og få tilbud på forhandlere