Ford Fiesta ST Hot Hatch sub-kompakt for å skryte av 180-HP

  • Jack Todd
  • 0
  • 815
  • 96

Fords nye Focus ST er innstilt på å få en lillebror. Fiesta ST, som er planlagt lansert i 2012, vil levere varme lukeopplevelser i en enda mindre pakke, med B-klasse-bilen som får en 180-hk versjon av Fords 1,6-liters turboladede EcoBoost-motor.

Det som ikke er klart, er om Fiesta ST kommer til Nord-Amerika. Markedet for delkompakter på denne siden av Atlanterhavet er allerede lite, og det er ingen konkurranse å snakke om. I Europa utgjør imidlertid B-Klasse-biler en betydelig del av bilene på veien, og Fiesta ST har allerede rivaler som Renaultsport Clio 200 og Seat Ibiza Cupra, for ikke å snakke om Polo GTI.

I tillegg er det en ST-modell som gir mening, og hjelper til med å trekke en sammenheng mellom Fiesta WRC-rallyprogrammet og merkets gatebiler.

Selv om det er lite sannsynlig, gjør Ford en vane å bringe sine europeiske modeller til Nord-Amerika. Vi håper bare dette er en av dem.




Ingen har kommentert denne artikkelen ennå.

Vi vil fortelle deg alt om nye og brukte biler, samt deler og tilbehør til dem
Anmeldelser av nye og brukte biler, priser, spesifikasjoner, videoer. Vi hjelper deg med å finne bilforsikring, nye billån og få tilbud på forhandlere