Ford F-150s Take Center Stage på SEMA

  • Yurii Vivich
  • 0
  • 1724
  • 451

Ford kjører mye på sin nye F-150 fra 2015 og de viser frem et mylder av lastebiler på SEMA Show 2014. 

To av Fords førere satte trykk på den helt nye F-150 med Formula Drift-racer Vaughn Gittin Jr. og Global Rallycross Championship-sjåfør Brian Deegan, som begge debuterte tilpassede pickups på årets SEMA Show. Men de var ikke de eneste lastebilene som var til stede, da Ford også henvendte seg til selskaper som TSDesigns, MAD Industries, ARE Accessories, Nitto Tire og Fabtech for å ta det bestselgende kjøretøyet i Amerika.

SE OGSÅ: SEMA Show Cover 2014

Fra mild til vill klarte ikke engang F-150 å slippe unna vilt raseri fra tilpassede widebodies på årets SEMA Show. TSDesigns ga F-150 en tilpasset altmetallbygg mens under en panseret er en Vortech-forlader som gir mer trøkk for å hjelpe med å rulle Forgiato 24-tommers hjul.

Andre tilpassede F-150-er inkluderer den røde Nitto Tire Desert Survivor Edition som skryter selskapets 3,5-liters V6 EcoBoost-motor som nå drar fordel av et tre-tommers DynoMax eksosanlegg. F-150 ruller på en 4,5-tommers Rancho fjæringsløfter og ruller på 20-tommers TenFour Special Forces Series-hjul pakket med Nitto Terra Grappler-dekk.

Sjekk ut galleriet vårt med alle Ford-pickupene på årets SEMA Show.




Ingen har kommentert denne artikkelen ennå.

Vi vil fortelle deg alt om nye og brukte biler, samt deler og tilbehør til dem
Anmeldelser av nye og brukte biler, priser, spesifikasjoner, videoer. Vi hjelper deg med å finne bilforsikring, nye billån og få tilbud på forhandlere