Ford feirer produsert 350 millioner kjøretøy

  • John Lang
  • 0
  • 1063
  • 3

En Ford Focus rullet av samlebåndet i Rayong, Thailand i dag, og hevdet offisielt tittelen på det 350 millioner kjøretøyet produsert av Ford Motor Company.

Ford ble opprinnelig innlemmet som selskap 16. juni 1903, og har bygget biler nå i 109 år. Hvis du bryter det ned, betyr det at ett kjøretøy er produsert hvert 10. sekund av Ford for hele levetiden til selskapet.

Fremover har Ford planer for utvidelse og vekst med sin 'One Ford' -plan. Det amerikanske selskapet ønsker at alle kjøretøyene skal være tilgjengelige globalt med samme design, for å representere at Ford er et verdensomspennende merke. Focus er det første produktet som går foran med den ene Ford-planen, og er klar for suksess ifølge Ford.

“Fokuset er et så viktig produkt for oss, og produserer det over hele verden, den første av alle en-Ford-kjøretøyer som vi har utnyttet, og i 2012, for å vise deg fremgangen vi gjør, det vil være verdens mest solgte kjøretøy, sier John Fleming, konserndirektør for global industri.

Utvidelse til Kina, Asia og Afrika er neste på kupeen for Ford. ”Vel, jeg må tro at du må se på hvor vi utvider kapasiteten. Vår forventning er at 60% av verdens vekst mellom nå og 2020 kommer til å være i Asia-Stillehavet og Afrika. Så det er der vi bygger planter. Vi bygger 9 nye anlegg for montering og drivverk, bare i den regionen, sier Fleming.




Ingen har kommentert denne artikkelen ennå.

Vi vil fortelle deg alt om nye og brukte biler, samt deler og tilbehør til dem
Anmeldelser av nye og brukte biler, priser, spesifikasjoner, videoer. Vi hjelper deg med å finne bilforsikring, nye billån og få tilbud på forhandlere