Ford C-Max Hybrid Tilbyr 47 mpg City, Beats Prius V

  • Andrew Mark
  • 0
  • 4429
  • 689

C-Max er den første som kommer inn i det lille hybridsegmentet fra Ford, og med sitt syn på Prius V spår Ford at bilen vil tilby et klasseledende 47 mpg i byen.

Når C-Max debuterer i høst, hevder selskapet at det vil bli vurdert til 47 mpg i byen og 44 mpg på motorveien, som slår Prius Vs by- / motorveiøkonomi 44/40. C-Max sies også å ha en kjørerekkevidde større enn 500 miles, noe som gir den kanten over hver annen plug-in hybrid på markedet når det kommer til en-tank rekkevidde. Kraften kommer fra en 2,0-liters Atkinson-syklus firesylindret motor som er parret til en elektrisk motor.

Når det gjelder prispunktet, undergraver C-Max Prius med 1.300 dollar, og tilbyr også 54 flere hestekrefter. Det er åpenbart at Prius V var den viktigste konkurrenten som Ford så ut til å slå, som de til og med i en pressemelding oppgir at Ford forventer at "halvparten av C-MAX-kjøpere vil være erobringskunder som handler med konkurrerende modeller."

C-Max-hybrid vil være tilgjengelig for kjøp en gang i høst, med en base MSRP på $ 25.995.




Ingen har kommentert denne artikkelen ennå.

Vi vil fortelle deg alt om nye og brukte biler, samt deler og tilbehør til dem
Anmeldelser av nye og brukte biler, priser, spesifikasjoner, videoer. Vi hjelper deg med å finne bilforsikring, nye billån og få tilbud på forhandlere