Fisker slipper spørsmål og svar, adresserer A123 batteripakkesentral

  • Andrew Mark
  • 0
  • 4884
  • 1392

Det ser ut til i disse dager at det er mye flere spørsmål til Fisker enn bilprodusenten kan gi svar på, men i et nylige rådhusmøte med kundene gjennomførte Fisker spørsmål og svar og publiserte svarene.

Fisker holder rådhusmøter med sine kunder via telefon for å ta opp og diskutere “alt som skjer med bilen” ifølge Roger Ormisher, Fiskers sjef PR-direktør. Disse spørsmål og svar økter gir bilprodusenten en sjanse til å snakke med eiere mens de besvarer populære spørsmål de alle måtte ha. Den amerikanske bilprodusenten vurderer til og med å implementere et eierråd, slik at nåværende eiere kan bruke tid på å snakke med Fisker om oppgraderinger og endringer av Karma-modellen.

Det er tydelig ved å se på spørsmål og svar at Fisker er godt klar over problemene og problemene Karma har. Bilprodusenten henvender seg til Command Center og innrømmer at de jobber med å forbedre funksjonaliteten og grensesnittet. De har imidlertid ingen umiddelbare planer om å oppdatere navigasjonssystemet. Fisker oppdaterte også kundene sine om statusen til solanimasjonsskjermen i kontrollpanelet, og sa at det fremdeles er et arbeid pågår uten beregnet gjennomføringstid.

I tillegg innrømmer Fisker at det er en pågående Bluetooth-problemstilling med sin Karma-modell, og den ser for tiden på måter å forbedre ytelsen. Det viktigste er imidlertid at Fisker bekrefter at A123-batteriutvekslingsprogrammet er i rute for å begynne i fjerde kvartal i år når de nye batteripakkene er tilgjengelige. Eiere vil bli kontaktet senere i år for å få byttet batterier.




Ingen har kommentert denne artikkelen ennå.

Vi vil fortelle deg alt om nye og brukte biler, samt deler og tilbehør til dem
Anmeldelser av nye og brukte biler, priser, spesifikasjoner, videoer. Vi hjelper deg med å finne bilforsikring, nye billån og få tilbud på forhandlere