Første 2014 Cadillac CTS som skal auksjoneres hos Barrett-Jackson

  • Joshua Weaver
  • 0
  • 1140
  • 237

General Motors har kunngjort at inntektene fra den første produksjonen 2014 Cadillac CTS Vsport vil bli gitt til SAE Foundation for å komme STEM-utdanning til gode.

CTS Vsport, sammen med en ytelse som kjører skolepakke, skal på en Barrett-Jackson-auksjon senere i år, og inntektene vil bli gitt til SAE Foundation for dets programmer for realfag, teknologi, ingeniørvitenskap og matematikk. GM har lenge sponset SAE-stiftelsens STEM-program og gir mer enn 1500 mentorer og frivillige som kan hjelpe til med å nå nesten 8 500 studenter som deltar i stiftelsens Verden i bevegelse K-12 programmer.

SE OGSÅ: Cadillac CTS Vsport fra 2014 er et ekte tysk alternativ

“Vi må sikre at neste generasjon fagfolk har de ferdighetene og utdanningene som er nødvendige for å konkurrere på global basis. SAEs programmer integrerer fysikkvitenskapelig grunnleggende med teambasert læring - og viser unge mennesker at matematikk og naturfag er et levedyktig karrierevalg, sier John Calabrese, GM-visepresident, Global Vehicle Engineering.




Ingen har kommentert denne artikkelen ennå.

Vi vil fortelle deg alt om nye og brukte biler, samt deler og tilbehør til dem
Anmeldelser av nye og brukte biler, priser, spesifikasjoner, videoer. Vi hjelper deg med å finne bilforsikring, nye billån og få tilbud på forhandlere