Corvette Museum Sinkhole for å bli permanent utstilling

  • Andrew Mark
  • 0
  • 4751
  • 244

National Chevy Corvette Museum har bestemt seg for å holde en del av sin bilspisende synkehull intakt, da det har vist seg å være en populær attraksjon blant besøkende.

Selv om det kostet museet en stor sum i erstatning, gjør de det tilbake takket være en økning i antall fremmøtte, som er opp 59 prosent fra året før. Dette presenterte en tøff sak for museet: beholde synkehullet som bringer inn folk eller gjenoppretter rommet som rommer noen av de sjeldneste Corvettes i verden.

SE OGSÅ: Se en Sinkhole Swallow Rare Corvettes

Museumsstyret holdt et møte den siste uken for å avgjøre synkehullens skjebne, selv om de avgjorde et kompromiss. Planen er å forsegle en del av hullet, mens du lar en seksjon på 25 fot og 45 fot være åpen med en maksimal dybde på 30 fot. Hva som vil være i hullet er ikke bestemt ennå, men museet vurderer å plassere en eller to av bilene igjen for visning.

"Du kommer inn og har alle disse visningene av historien og livet til Corvette, og så kommer du inn i Skydome for å se denne nye delen av historien," sa Murphy. ”Jeg tror det alltid vil være en del av historien, men vil det økte oppmøtet fortsette? Jeg vet ikke, men det vil alltid være av høy interesse. ”

Museet sier at hvis interessen begynner å avta, vil det alltid være muligheten til å fylle hullet og returnere rommet til det det en gang var.

 Diskuter denne historien på vårt Corvette Forum 




Ingen har kommentert denne artikkelen ennå.

Vi vil fortelle deg alt om nye og brukte biler, samt deler og tilbehør til dem
Anmeldelser av nye og brukte biler, priser, spesifikasjoner, videoer. Vi hjelper deg med å finne bilforsikring, nye billån og få tilbud på forhandlere