Chrysler bruker 9-trinns transmisjon i flere kjøretøy

  • John Lang
  • 0
  • 3581
  • 570

Å legge tannhjul til en girkasse kan bidra til å forbedre drivstoffeffektiviteten og ytelsen, og en amerikansk bilprodusent tar det til hjertet. 

Chrysler har allerede gitt ut Jeep Cherokee fra 2014 med en ni-trinns girkasse, som selskapet stammer fra den tyske produsenten ZF Friedrichshafen, og den planlegger å installere girkassen i mange flere av sine biler.

Neste blir den utgitt i 2015 Chrysler 200 og Jeep Renegade, men spredningen av ni-trinns vil ikke stoppe der.

Fiat-Chrysler Automobiles administrerende direktør, Sergio Marchionne, sier at ni-hastigheten er en del av selskapets langsiktige planer, og at den vil finne veien inn i merkets utvalg av fwd-baserte biler, crossover, minibuss og SUV-er, når hvert kjøretøy blir oppdatert eller ominnredet.

Det var noen få problemer med overføringen med det første, noe som førte til at lanseringen av Cherokee ble presset tilbake om to måneder, men Marchionne er ikke bekymret. "Forpliktelsen fortsetter å få forbedringer i ni-hastigheten og å anerkjenne at vi fortsetter å bli bedre på dette," sa Marchionne. - Noen tekniske endringer var allerede gjort, og vi vil fortsette å gjøre mer. Det er fremdeles den mest levedyktige løsningen som går fremover. ”




Ingen har kommentert denne artikkelen ennå.

Vi vil fortelle deg alt om nye og brukte biler, samt deler og tilbehør til dem
Anmeldelser av nye og brukte biler, priser, spesifikasjoner, videoer. Vi hjelper deg med å finne bilforsikring, nye billån og få tilbud på forhandlere