Chrysler vurderer Ford SVT Raptor-konkurrent

  • Andrew Mark
  • 0
  • 1873
  • 415

Mopar og Chrysler har jobbet tett for å tilby ettermarkedskomponenter på fabrikkbiler, og nå vurderer de to en produksjonsbil som vil konkurrere med Ford F-150 SVT Raptor.

I et intervju med WardsAuto, Pat Dougherty, visepresident for Mopar deler, salg og feltdrift, forklarte at det forskes på hvor bra Raptor gjør det i markedet. Han fortsatte med å si at hvis volumet er betydelig nok, kan det hende Chrysler går den samme ruten med en ytelsesopphenting. Det vil si en bygd på samlebåndet utstyrt med tilbehør i stedet for å bli lagt på etter det.

For øyeblikket tilbyr den amerikanske bilprodusenten Ram Runner (bildet over) som passer til en Ram pickup med masse Mopar-tilbehør, men det er gjort etter at pickupen forlater samlebåndet. Ford F-150 SVT Raptor er derimot bygget sammen med standard F-150 på samlebåndet.

I de senere årene er det stadig flere Mopar-produkter som finner veien til Chrysler-modeller da den amerikanske bilprodusenten fortsetter å lene seg mot sin sportslige og ytelsesinnstilte side. Nylig tilla Mopar 25 nye ansatte dedikert til prosjektering og produktutvikling.




Ingen har kommentert denne artikkelen ennå.

Vi vil fortelle deg alt om nye og brukte biler, samt deler og tilbehør til dem
Anmeldelser av nye og brukte biler, priser, spesifikasjoner, videoer. Vi hjelper deg med å finne bilforsikring, nye billån og få tilbud på forhandlere