Chrysler ringer BS tilbakeviser Tesla lånekrav

  • Yurii Vivich
  • 0
  • 5021
  • 1009

Tidligere i dag kunngjorde Tesla at de hadde tilbakebetalt statslånet ni år for tidlig og hevdet å være den første amerikanske bilprodusenten som hadde fullført statsgjelden i sin helhet.

Ikke så fort. Chrysler har gitt ut en motbevisning mot uttalelsen, med tittelen “Not Exactly, Tesla” og kunngjort at det faktisk var den første bilprodusenten som tilbakebetalte sitt statslån. Det korte innlegget på Chryslers offisielle blogg, som er stengt av selskapets kommunikasjonssjef Gualberto Ranieri, kaller Tlasas påstand "uten tvil feil."

Faktisk tilbakebetalte Chrysler gjelden for to år siden, "i sin helhet og med interesse", avklarer selskapet. Lånet tilbakebetalte til sammen 7,6 milliarder dollar til både de amerikanske og kanadiske regjeringene og fant sted seks år foran planen.

Tesla-uttalelsen viser imidlertid til selskapets tilbakebetaling av et spesifikt amerikansk departement for energikjøretøyslån for utvikling av elbiler, ikke de høyt publiserte bailouts. Totalt ble hele 8 milliarder lån utdelt til selskaper, inkludert Nissan.

Diskuter denne historien på SRTForums.com




Ingen har kommentert denne artikkelen ennå.

Vi vil fortelle deg alt om nye og brukte biler, samt deler og tilbehør til dem
Anmeldelser av nye og brukte biler, priser, spesifikasjoner, videoer. Vi hjelper deg med å finne bilforsikring, nye billån og få tilbud på forhandlere