Chevy Tahoe SS, RS-varianter under vurdering

  • John Richard
  • 0
  • 1503
  • 38

GM rullet nettopp ut sine siste SUV-er i full størrelse til forhandlere, 2015 Chevy Tahoe og GMC Yukon, og det ser ut som en ytelsesvariant for Chevy kan være i verkene. 

Chevrolet har allerede ertet oss med en ytelsesversjon av Tahoe, men den ble bygget spesiell for SEMA-showet i 2013. Kjent som Tahoe Black (sett over), den bilen inneholdt en senket fjæring, 22-tommers blacked out hjul, røkt frontlys og baklykter sammen med et tilpasset interiør i svart skinn.

Selv om han ikke direkte bekrefter noe, sa Chevy-talsmann Michael Albano at merket vurderer å "utvikle varianter av eksisterende produkter som appellerer til forbrukerne og bygger videre på vår prestasjonsarv." Hvis det kommer en ytelsesorientert modell, kan den ha RS-merket, eller til og med SS-merket.

SE OGSÅ: Chevy Tahoe anmeldelse 2015

Hvis det er en RS-modell, kan du forvente at den får ekstra stil og mer ytelse fra en oppdatert fjæring, men ingen ekstra kraft. Imidlertid, hvis en SS-merke pryder SUV-en, er det sannsynligvis et kraftforsterkning og kan komme fra 6,2-liters V8 som er tilgjengelig i Yukon Denali. I den applikasjonen gjør motoren 420 hk.




Ingen har kommentert denne artikkelen ennå.

Vi vil fortelle deg alt om nye og brukte biler, samt deler og tilbehør til dem
Anmeldelser av nye og brukte biler, priser, spesifikasjoner, videoer. Vi hjelper deg med å finne bilforsikring, nye billån og få tilbud på forhandlere