Chevrolet vil selge Z / 28 Parts for Regular Camaros

  • Andrew Mark
  • 0
  • 4142
  • 676

Eiere av Camaros over hele landet kan glede seg, i motsetning til tidligere rapporter planlegger Chevrolet å selge Z / 28 deler til eiere av en hvilken som helst femtegenerasjons Camaro. 

Chevy vil ikke at eiere skal klone Z / 28 ved å kjøpe alle delene separat og deretter bolte dem på, men begrensningene er mest for visuelle tillegg som Z / 28-merker og hjul. Brød- og smørstoffene som gjør denne bilen flotte, vil bli tilbudt i ni forskjellige ytelsespakker med 28 Z / 28 for ikke-Z / 28-biler, som alle er litt forskjellige.

Ved å tilby alle delene i en pakke kan Chevy sørge for at de oppgraderte Camaros ikke ser ut som Z / 28s, men at de vil utføre det samme.

Tilgjengelig er en Z / 28-opphengspakke, som gir garn i spoleventil støtdempere, stivere fjærer, antirullstenger og bakre øvre kontrollarmer. Det er også Rear-Differential Cooling System-pakken, som består av et spesielt deksel, varmeveksler, nødvendige linjer for bakenden og en spiralformet differensial med begrenset glid. Z / 28 Cold Air Intake-settet gir deg en innstrømningsboks med høy flyt, mens det også er en Z / 28 Exhaust Manifold-pakke tilgjengelig, som passer til enhver femte gen Camaro V8-motor.

Z / 28s cat-back eksos er tilgjengelig av seg selv, mens kjøpere kan velge Z / 28 aerodynamics-settet som bare fungerer på 2014 og nyere biler og består av en frontklyver, forhjul-leppeutvidelser, et underdelspanel og en bakspoiler. Brake Ducts-pakken vil gi deg nye åpninger og kanaler for å dirigere kjølig luft rett på bremsene foran.

Endelig kan også Recaro-setene fra Z / 28 kjøpes, og kjøpere kan få bare førersetet eller begge setene foran.

Disse settene vil være tilgjengelige i juni eller juli 2014, og prisene vil bli kunngjort nærmere salgstidspunktet.




Ingen har kommentert denne artikkelen ennå.

Vi vil fortelle deg alt om nye og brukte biler, samt deler og tilbehør til dem
Anmeldelser av nye og brukte biler, priser, spesifikasjoner, videoer. Vi hjelper deg med å finne bilforsikring, nye billån og få tilbud på forhandlere