Buick Grand National Documentary Trailer utgitt

  • John Lang
  • 0
  • 1738
  • 31

Black Air, en dokumentar om Buick Grand National, vil bli utgitt 11. desember 2012; men de som deltar i Buick Performance Groups statsborgere 4. august vil se en forhåndsvisning av snikken.

Produsert av filmskaper Andrew Filippone, Jr., Black Air er en svært etterlengtet dokumentar om den ikoniske Grand National-modellen som ble produsert fra 1984 til 1987. De første 20 minuttene av filmen blir vist for første gang på augustmøtet og viser frem den 3,8-liters V6-muskelbilen med 265- hk og 360 kg fotvinkel.

Dokumentaren vil spore historien til Grand National, med fokus på dens innvirkning på bilverdenen og hvor formidabel den var i forskjellige former for motorsport - hovedsakelig drag racing.

"Disse bilene var begrenset på så mange måter - styling, stamtavle, chassis, kubikk" - og likevel overskred de alt dette, "sa Filippone. "Til tross for alle hindringer, alle uheldige omstendigheter, reiste de seg."




Ingen har kommentert denne artikkelen ennå.

Vi vil fortelle deg alt om nye og brukte biler, samt deler og tilbehør til dem
Anmeldelser av nye og brukte biler, priser, spesifikasjoner, videoer. Vi hjelper deg med å finne bilforsikring, nye billån og få tilbud på forhandlere