BMW 1-serie Sedan Under vurdering

  • Joshua Weaver
  • 0
  • 1464
  • 121

I fjor gikk det rykter om at BMW ville vurdere en 1-serie sedanmodell, og den tyske bilprodusenten bekreftet nylig at en slik bil fremdeles er en mulighet.

Etter debuten til Audi A3 sedan på Shanghai Motor Show 2013, har BMW-representanter avslørt at introduksjons sedanmodellen er under vurdering, men det er ingen nåværende planer om å gjøre det for øyeblikket.

SE OGSÅ: BMW 1-serie Sedan ryktes for 2016

Bare i Kina utgjør segmentet 5,5 millioner kjøretøysalg i året, og er verdens største enkelt segment. En annen vurdering er en MINI sedanmodell som vil konkurrere i det kompakte markedet. BMW investerer allerede stort i små biler med en ny forhjulsdrevet plattform som ligger til grunn for 20 modeller mellom både MINI og BMW.

"BMW er aldri sjenert for nye segmenter," sa BMW salgs- og markedsføringssjef, Ian Robertson i et intervju med Auto Express. “Det er ingen planer om å gjøre det for øyeblikket, men vil vi gjøre det? Vi får se… "




Ingen har kommentert denne artikkelen ennå.

Vi vil fortelle deg alt om nye og brukte biler, samt deler og tilbehør til dem
Anmeldelser av nye og brukte biler, priser, spesifikasjoner, videoer. Vi hjelper deg med å finne bilforsikring, nye billån og få tilbud på forhandlere