AutoGuide Now for uken 31. mars

  • Job Fitzgerald
  • 0
  • 2049
  • 200

Bilene denne uken har alle en ting til felles: overflødig. Overmakt, overflødige sylindre, overflødig luksus og merverdi. Sjekk hva vi kjører denne uken på AutoGuide Now.

2014 Audi R8 V10 Plus: Mike Schlee road test editor R8 V10 Plus har for øyeblikket den raskeste fangrekorden rundt AutoGuide-testsporet, og bruker en høyavvikende 5,2-liters V10 som gjør en fantastisk 550 hk. Med superbil styling og firehjulsdrift er R8 fortsatt en seriøs sportsbil som kan brukes dag og dag ut. ” Mike er ikke en for å holde superbilopplevelser for seg selv, følg ham på Twitter for å se hva han har å si om rekkevidde Audi R8.

2014 Porsche 911 Turbo: Colum Wood-sjefredaktør - “Jeg blir bortskjemt denne uken, og piloterer en av de fineste og mest ikoniske sportsbiler gjennom tidene, Porsche 911 Turbo. Bedre ennå, jeg vil være på banen der vi vil prøve å finne ut om 911 gir en bedre sportsbil hele sesongen enn Audi R8. AutoGuide stig David Pratte vil hjelpe oss, så pass på mange bilder. ” Høres ut som at R8 vil ha noe selskap. Se Colums Twitter-feed, og sørg for å sende noen tweets sin vei om denne ikoniske sportsbilen.

2015 Hyundai Genesis: Luke Vandezande, administrerende redaktør - “Mitt førsteinntrykk av Genesis etter å ha sett det i Detroit i januar i fjor var spesielt positivt. Fra den begrensede tiden jeg brukte på showet, ser det ut som en enorm forbedring i forhold til det som allerede var et vellykket produkt for selskapet. Men du kan bare skaffe deg så mye ved å sitte i noe. Denne uken reiser jeg til Arizona for å bruke tid på å kjøre bil. Følg meg på Twitter for å se oppdateringer om tankene mine, og send spørsmålene dine på min måte. ”

Cadillac Escalade 2015: Craig Cole, assisterende redaktør - “Som William Tecumseh Sherman er jeg på vei til Savannah, Georgia. I motsetning til denne unionsborgerkrigen-generalen marsjerer jeg ikke til sjøen, og heller ikke svirrer jeg jorden mens jeg går. I stedet skal jeg pilotere den helt nye Cadillac Escalade i 2015. Denne luksus-SUVen i full størrelse lover elegant utvendig styling, et svært utformet interiør og mer teknologi enn noen gang. Høres ut som en "gevinst" for meg. " Cadillac og Craig går sammen som småkaker og melk. Følg med på Twitter for å se hva Craig synes om denne stilige Caddy.




Ingen har kommentert denne artikkelen ennå.

Vi vil fortelle deg alt om nye og brukte biler, samt deler og tilbehør til dem
Anmeldelser av nye og brukte biler, priser, spesifikasjoner, videoer. Vi hjelper deg med å finne bilforsikring, nye billån og få tilbud på forhandlere