2015 Chrysler 200 til Lead Brand's Comeback

  • Joseph Hancock
  • 0
  • 1214
  • 257

Neste år, på Detroit Auto Show 2014, skal Chrysler debutere på sin omdesignede 200 sedan, en modell som merkevaren håper vil føre til gjenoppblomstring og bli en virkelig utfordrer i mellomstore sedanmarked.

Den Fiat-eide bilprodusenten har montert et imponerende comeback gjennom sine Jeep- og RAM-merker, mens administrerende direktør Sergio Marchionne har trimmet bort utdaterte modeller og treg selgere. Den omdesignede 200 vil markere begynnelsen på bilprodusentens transformasjon av biloppsett med industrien som bruker den til å måle Chryslers suksess.

SE OGSÅ: Chrysler 200 sett for Detroit Auto Show Debut med 9-trinns transmisjon 2015

I følge Chrysler-forhandler-eier David Kelleher, “De nye 200 kommer til å bli en annen bil. Folk vil våkne og komme for å kjøpe den bilen. ” Kelleher la også til at Chrysler ble "noe utfordret" av den nye Ford Fusion, som har gjort det veldig bra på markedet siden debuten.

I følge Ralph Gilles, Chryslers designsjef, vil de nye 200 ikke være et derivat av merkets større 300 sedan og vil faktisk sportslig sin egen stil og utseende. Kelleher la til at den omdesignede 200 har "styrken til en veldig, veldig dyr europeisk sedan som en Mercedes, men den er definitivt amerikansk."

De nye 200 ble vist for forhandlerne i oktober i fjor, og var den eneste introduksjonen for å bringe forhandlere på beina.

Tidligere rapporter har indikert at den vil få en 9-trinns automatgir og få så mye som 39 mpg motorvei.




Ingen har kommentert denne artikkelen ennå.

Vi vil fortelle deg alt om nye og brukte biler, samt deler og tilbehør til dem
Anmeldelser av nye og brukte biler, priser, spesifikasjoner, videoer. Vi hjelper deg med å finne bilforsikring, nye billån og få tilbud på forhandlere