2015 Cadillac ATS 2.0T Oppgradert til 295 LB-FT

  • Yurii Vivich
  • 0
  • 1553
  • 263

Cadillac kunngjorde en liste over oppgraderinger i dag for ATS inkludert en kraftoppgradering og nytt utstyr.

Den 2.0-liters turboladede firesylindrede motoren gjør de samme 272 hk, men fra og med i år vil den tilby et dreiemoment på 295 pund for å matche det den gjør i større CTS. Cadillac sa at det oppnådde økt effekt ved å kalibrere motorprogrammeringen på nytt.

Sammen med den oppgraderte kraften, kan du se frem til oppdaterte - valgfrie - sikkerhetsfunksjoner. Fra og med det kommende modellåret, vil bilene være tilgjengelige med et varslingssystem for kjørefeltbytte og hjelp til å holde kjørefelt som vil skyve bilen tilbake i kjørefeltet hvis sjåføren begynner å drive. Alarmsystemet for feltveksling fungerer med overvåkingssystemet for blindmarkering for å se etter raskt kjørende kjøretøyer i en kjørefelt som sjåføren er i ferd med å svinge inn på. Hvis et annet kjøretøy nærmer seg raskt, vil bilen varsle sjåføren sin hvis den kommende bilen er innenfor 82 fot.

Andre endringer for modellåret 2015 inkluderer en oppdatert frontfascia med den nye Cadillac-kronen sammen med den nye coupe body-stilen. Bilen får også teknologioppdateringer inkludert tekstmeldingsvarsler, lading av trådløs mobiltelefon, passiv oppføring og flere andre funksjoner.




Ingen har kommentert denne artikkelen ennå.

Vi vil fortelle deg alt om nye og brukte biler, samt deler og tilbehør til dem
Anmeldelser av nye og brukte biler, priser, spesifikasjoner, videoer. Vi hjelper deg med å finne bilforsikring, nye billån og få tilbud på forhandlere