2015 Buick Verano Drops Manual, får ny stil

  • Gerald Norton
  • 0
  • 2913
  • 763

Som så mange andre biler i bransjen i disse dager, kvitter Buick Verano 2015 med alternativet for manuell girkasse.

For 2015 kan kundene ikke lenger bestille en Verano Turbo-modell med en gjør-det-selv-girkasse, men det er noen nye funksjoner som folk kan glede seg over. Hver ny Verano kommer nå med OnStar 4G LTE og et standard innebygd Wi-Fi-hotspot sammen med et gratis abonnement på tjenesten i tre måneder.

Foruten den nye teknologien, kan Verano nå fås i Dark Sapphire Blue Metallic, og de som bestiller pakken Convenience og Leather kan nå få en utseende-pakke som passer til bilen med en bakspoiler og lyst krom foran. De som velger den utseendepakken, får også en ny eksklusiv Desert Dusk Metallic-maling.

Motoralternativene forblir de samme for 2015, med standardkraftverket er en 2,4-liters I4 som gir dreiemoment på 180 hk og 171 lb-ft, mens Turbo-modeller får en 2,0-liters turbo-fire som gjør 250 hk og 260 lb-ft av dreiemoment. Begge motorene er sammenkoblet med en sekstrinns automatgir.

Diskuter denne historien på Buick Forum




Ingen har kommentert denne artikkelen ennå.

Vi vil fortelle deg alt om nye og brukte biler, samt deler og tilbehør til dem
Anmeldelser av nye og brukte biler, priser, spesifikasjoner, videoer. Vi hjelper deg med å finne bilforsikring, nye billån og få tilbud på forhandlere