2014 Chrysler 300S Gets Design Tweaks, Beats Audio

  • Joseph Cain
  • 0
  • 5082
  • 580

Chrysler har avduket sitt årsmodell 300S fra 2014, og har lagt enda flere "blacked out" elementer til sedanen.

2014 Chrysler 300S får også et nytt ambassadørblått sportsinteriør og eksklusive Beats av Dr. Dre lydsystem. Sedan har den monokromatiske designen av fargepartede dørhåndtak og fasciainnsatser, mens glanset svart belte støping, dagslysåpninger og baklygter kompletterer de svarte lyskasterne for et tøffere utseende.

I tillegg er det en ny svart kromgrill-surround mens de fremre og bakre Chrysler-vingemerkene er ferdige i flytende krom. På toppen er taket nå tilgjengelig i glanssvart, mens de nye 20-tommers hjulene helt sikkert vil fange oppmerksomheten din.

Det helt nye ambassadørblå interiøret har Nappa skinn med sølv aksentsting, mens midtkonsollarmlenet og dørstøttene er fargepasset til setene. I kontrast til det blå er Piano Black-aksenter på den indre senterbunken, instrumentpanel, ratt, måleklynge og dørpanelelementer.

Å drive 300S vil være den amerikanske bilprodusentens 3,6-liters Pentastar V6-motor med 300 hk og 264 lb-ft dreiemoment. V6 får en EPA-estimert 18 mpg i byen og 27 mpg på motorveien. De som ønsker mer ytelse, kan velge 5,7-liters HEMI V8 med 370 hk.

2014 Chrysler 300S vil ta turen til forhandlere våren 2014, og prisene vil bli kunngjort nærmere ankomst.

"Chrysler-merkets S-modeller er fortsatt en av de mest etterspurte kjøretøyene med sin moderne og atletiske stil - og for 2014 omdefinerer den nye Chrysler 300S 'S' for 'Stance', med en enda mer imponerende tilstedeværelse," sa Al Gardner, administrerende direktør - Chrysler Brand, Chrysler Group LLC.




Ingen har kommentert denne artikkelen ennå.

Vi vil fortelle deg alt om nye og brukte biler, samt deler og tilbehør til dem
Anmeldelser av nye og brukte biler, priser, spesifikasjoner, videoer. Vi hjelper deg med å finne bilforsikring, nye billån og få tilbud på forhandlere