2013 Ford Focus Electric rabatterte opptil 10 750 dollar

  • John Lang
  • 0
  • 2349
  • 278

Det er gode nyheter for alle som tenker på å leie en Ford Focus Electric - produsenten tilbyr store rabatter hvis du er villig til å ta en. 

Ta opp til 10 750 dollar av prisen - det er slik Ford håper å hjelpe den elektriske versjonen av sin kompakte bil til å gå fra forhandlere til innkjørsler. I følge merkevarens forbrukernettsted vil rabatten være tilgjengelig til 1. april, og den sier også at kunder kan kvalifisere seg for $ 285 per måned leiekontrakt på en 36-måneders avtale. Det bringer bilens pris ned til $ 29 245 inkludert levering.

SE OGSÅ: Ford Focus Electric Review 2012

Det er fremdeles veldig mye mer enn inngangsfokuset som kundene kan komme inn på for 16.995 dollar, men det bringer bilen nærmere konkurrentene. Nissan hadde noe på ermet for Leaf 2013. Forrige uke under Detroit Auto Show kunngjorde produsenten at det var elbil som vil koste 28 800 dollar i stedet for 2012-modellens startpris på 35 200 dollar..

SE OGSÅ: Nissan Leaf 2013 får massivt priskutt

Ford føler seg sannsynligvis presset som en nylig aktør til det lave volumet og koster elbilmarkedet. Etter føderale skattekreditt betyr Nissans nye pris at kjøpere kan få bilen for under 19.000 dollar.

Høye priser har vært en av de viktigste faktorene som holder elektriske biler tilbake fra bedre salg bortsett fra problemer som sparsom ladeinfrastruktur.

Diskuter denne historien på FocusDrivers.com




Ingen har kommentert denne artikkelen ennå.

Vi vil fortelle deg alt om nye og brukte biler, samt deler og tilbehør til dem
Anmeldelser av nye og brukte biler, priser, spesifikasjoner, videoer. Vi hjelper deg med å finne bilforsikring, nye billån og få tilbud på forhandlere