1970 Ford Mustang Boss 302 nummer matchende for salg

  • Joseph Cain
  • 0
  • 3692
  • 166

Mustang er en av Fords mest ikoniske kjøretøyer, og en av dens mest elskede derivater var den klassiske BOSS 302. Ford er absolutt klar over det og bringer dermed BOSS 302 tilbake.

Imidlertid, hvis du foretrekker den originale 70-tallsmodellen fremfor dagens versjon, vil du lete lenge og vanskelig å finne en skikkelig original med matchende tall, det er i perfekt stand. Vi har imidlertid funnet akkurat en slik bil. Vær forberedt på å sikle.

Dette eksemplet fra 1970 har en 5,0-liters V8 (302 kubikk-tommer) paret til en Hurst 4-trinns manuell girkasse, pluss en trekklåsedifferens på 3,50: 1, så de bakre dekkene vil ikke kaste bort noe grynt.

Ferdig i svart vinylinteriør, over rødt og med Magnum 500-hjulene, det ser virkelig truende ut. Siden bilen for tiden sitter i et av Nord-Amerikas beste restaureringsbutikker, Legendary Motorcar Company, kan du være sikker på at denne bilen er i riktig drift.

Vi elsker Mustang her på Autoguide, og vil gjerne ta denne klassiske skjønnheten for en kjøretur. Hvis du har 59 900 dollar som brenner et hull i lommen, kan akkurat denne bilen være på innkjørselen. Vi vil være misunnelige, men veldig glade for deg.




Ingen har kommentert denne artikkelen ennå.

Vi vil fortelle deg alt om nye og brukte biler, samt deler og tilbehør til dem
Anmeldelser av nye og brukte biler, priser, spesifikasjoner, videoer. Vi hjelper deg med å finne bilforsikring, nye billån og få tilbud på forhandlere